PÁLYÁZATI KIÍRÁS

A Jobb Veled a Világ Alapítvány nyílt pályázatot hirdet magyarországi és határon túli nevelési-oktatási intézmények számára Boldog Iskola, Boldog Óvoda és Örökös Boldog Iskola, Örökös Boldog Óvoda cím elnyerésére és megtartására.

Azoknak, akik most kívánnak a programhoz csatlakozni.

Azoknak, akik már Boldog Iskola vagy Óvoda, illetve Örökös Boldog Iskola vagy Óvoda címmel rendelkeznek.

Jelenleg több mint 5000 csoport regisztrált már a programba, a gyerekek munkáit itt lehet megtekinteni >>

A jelen pályázattal elnyerhető Boldog Iskola és Boldog Óvoda címet azon intézmények kaphatják meg, melyek – a pályázati kiírásban szereplő Pályázati feltételeknek megfelelően – legalább egy tanulócsoport bevonásával igazoltan tartottak legalább egy Boldogságórát, és a program fenntartását a következő tanévben is vállalják.

A Boldog Iskola és Boldog Óvoda cím megtartására pályázhatnak azon intézmények, melyek a programot az idei tanévhez hasonlóan legalább egy csoportban viszik tovább a következő tanévben is, de Örökös Boldog Iskola és Örökös Boldog Óvoda címre nem pályáznak.

Az Örökös Boldog Iskola és Örökös Boldog Óvoda címre olyan intézmény pályázhat ennek a tanévnek a végén, mely Boldog Iskolaként, vagy Boldog Óvodaként a Boldogságóra programot igazoltan rendszeresen valósította meg egy tanéven keresztül legalább három tanulócsoportban vagy az intézmény minden tanulócsoportjában, és ezt a tevékenységet a jövőben is folytatja.

Az Örökös Boldog Iskola és Örökös Boldog Óvoda cím megtartására olyan intézmény pályázhat ennek a tanévnek a végén, mely Örökös Boldog Iskolaként, vagy Örökös Boldog Óvodaként a Boldogságóra programot igazoltan rendszeresen valósította meg egy tanéven keresztül legalább három tanulócsoportban vagy az intézmény minden tanulócsoportjában és legalább három csoportban viszik tovább a következő tanévben is.

Azoknak, akik most kívánnak a programhoz csatlakozni.

Azoknak, akik már Boldog Iskola vagy Óvoda címmel rendelkeznek.