PÁLYÁZATI KIÍRÁS

A Jobb Veled a Világ Alapítvány nyílt pályázatot hirdet magyarországi és határon túli nevelési-oktatási intézmények számára Boldog Óvoda, Boldog Iskola és Örökös Boldog Óvoda, Örökös Boldog Iskola cím elnyerésére és megtartására.

Azoknak, akik most kívánnak a programhoz csatlakozni.

Azoknak, akik már Boldog Óvoda vagy Iskola, illetve Örökös Boldog Óvoda vagy Iskola címmel rendelkeznek.

Jelenleg több mint 7000 csoport regisztrált már a programba, a gyerekek munkáit itt lehet megtekinteni >>

A jelen pályázattal elnyerhető Boldog Óvoda és Boldog Iskola címet azon intézmények kaphatják meg, melyek – a pályázati kiírásban szereplő Pályázati feltételeknek megfelelően – legalább egy tanulócsoport bevonásával igazoltan tartottak legalább egy boldogságórát, és a program fenntartását a következő tanévben is vállalják.

A Boldog Óvoda és Boldog Iskola cím megtartására pályázhatnak azon intézmények, melyek a programot az idei tanévhez hasonlóan legalább egy csoportban viszik tovább a következő tanévben is, de Örökös Boldog Óvoda és Örökös Boldog Iskola címre nem pályáznak.

Az Örökös Boldog Óvoda és Örökös Boldog Iskola címre olyan intézmény pályázhat ennek a tanévnek a végén, mely Boldog Óvodaként, vagy Boldog Iskolaként a Boldogságóra programot igazoltan rendszeresen valósította meg egy tanéven keresztül legalább három tanulócsoportban vagy az intézmény minden tanulócsoportjában, és ezt a tevékenységet a jövőben is folytatja.

Az Örökös Boldog Óvoda és Örökös Boldog Iskola cím megtartására olyan intézmény pályázhat ennek a tanévnek a végén, mely Örökös Boldog Óvodaként, vagy Örökös Boldog Iskolaként a Boldogságóra programot igazoltan rendszeresen valósította meg egy tanéven keresztül legalább három tanulócsoportban vagy az intézmény minden tanulócsoportjában és legalább három csoportban viszik tovább a következő tanévben is.

 

Azoknak, akik most kívánnak a programhoz csatlakozni.

Azoknak, akik már Boldog Óvoda vagy Iskola címmel rendelkeznek.