Ha lemaradtál a támogatási programról, A Boldog Iskola vagy Óvoda cím pályázásával biztosítjuk számodra a lehetőséget!

Határidő meghosszabbítva: 2018. május 7-ig

Miről szól a Boldog Iskolák és Boldog Óvodák támogatási programja?

Azokat az intézményeket, amelyek megpályázzák a Boldog Iskola vagy Boldog Óvoda címet, és május 7-ig jelentkeznek a támogatási programba, hozzásegítjük ahhoz, hogy a pedagógusok a lehető legfelkészültebben tarthassanak boldogságórákat. A támogatási csomag tartalmaz 30 órás akkreditált képzést és szakmai csomagot, továbbá munkafüzeteket a tanulóknak.

Természetesen azok a Boldog Iskolák vagy Óvodák is jelentkezhetnek a támogatási programba, akik idén a cím megtartására pályáznak.

A Boldogságóra programról

A Jobb Veled a Világ Alapítvány 2014-ben indította útjára a Boldogságóra programot Prof. Dr. Bagdy Emőke fővédnökségével, mely program kiemelt küldetése, hogy a pozitív pszichológia eredményeire építve adjon ötleteket és módszertani segítséget a pozitív életszemléletre való képesség fejlesztéséhez az óvodás, általános és középiskolás korosztály számára.

Már több mint 1.000 óvodában és iskolában legalább 80.000 tanulónak tartanak boldogságórákat, melynek hatékonyságát az ELTE PPK is igazolta. Azért dolgozunk, hogy ez a lehetőség minél több gyermekhez eljuthasson.

eredmenyek_boldogsagora_2018

Milyen lehetőséget kínál a Boldog Iskolák és Boldog Óvodák támogatási programja a ti intézményeteknek?

Azok az intézmények, amelyek szeretnék beépíteni a boldogságórák élményét a mindennapjaikba és pályázni a Boldog Iskola vagy a Boldog Óvoda címre (boldogiskola.hu), most egy különleges támogatási program részesei lehetnek. A 2018/2019-es tanévben üzleti vállalkozók örökbe fogadnak olyan iskolákat és óvodákat, amelyek megpályázták és sikeresen elnyerték a Boldog Iskola vagy Boldog Óvoda címet.

Miben nyílik lehetősége az intézményeknek ebben a támogatói programban?

Azokat az intézményeket, amelyek május 7-ig jelentkeznek a Fogadj örökbe egy Boldog Iskolát vagy Óvodát programba, az alábbi lehetőséghez segítjük hozzá:

tamogatoiprogram_tartalom1

30 órás boldogságóra akkreditált képzés a pedagógusoknak,

tamogatoiprogram_tartalom2

bemutató workshoplehetőség a szülőknek,

tamogatoiprogram_tartalom3

boldogságóra szakmai csomag a boldogságórát tartó pedagógusoknak,

tamogatoiprogram_tartalom4

munkafüzetek boldogságórás tanulóknak.

Határidő meghosszabbítva: 2018. május 7-ig

Mi van akkor, ha a mi intézményünkben még nincs boldogságóra vagy még nem pályáztunk a Boldog Iskola vagy Boldog Óvoda címre?

A támogatási programban minden intézmény részt vehet, amelyben tervezik, hogy pályáznak a Boldog Iskola vagy Boldog Óvoda címre.
Fontos! A támogatás csak abban az esetben jár az intézménynek, ha június 30-ig jelentkezik a Boldog Iskola és Óvoda vagy Örökös Boldog Iskola és Óvoda pályázatra.

Mi van akkor, ha a mi iskolánk már elnyerte a Boldog Iskola vagy Óvoda címet?

Jelenleg 350 Boldog Iskola és Boldog Óvoda van, akik nagyon fontosak számunkra, a támogatási programot is az ő igényeik hívták életre, éppen ezért természetesen azok az iskolák és óvodák is részt vehetnek a támogatási programban, akik az idei évben a címek megtartására adnak be pályázatot.

A Boldog Iskola és Óvoda pályázati kiírás megtekintéséhez kattints ide >>

Jelentkezési határidő (meghosszabbítva): 2018. május 7.

Itt nézheted meg, hogy hogyan is zajlanak a boldogságórák:

Itt nézhetsz bele a boldogságórákba, böngészhetsz több ezer feltöltött beszámoló között: www.boldogsagora.hu

Jelentkezési adatlap a támogatási programba

Támogatási program lezárva.

Kérdésed van? Írj nekünk az info@boldogsagora.hu email címünkre.
Készséggel segítünk!

Jobb Veled a Világ!